myrsky

Tänään se vasta hyrskynmyrsky olikin! Pihalta kaatunut puu juurineen ja toinen katkennut, vettä tuli vaakatasossa ja kaikki oli ihan sekaisin. Tänään oli jopa hyvä idea olla koko päivä koulussa, kun kukaan ei halunnut lähteä kotiin sateessa :)


vastapestyt ikkunat ü

Opittiin miesten kaavoitusta tänään. Vaatteita miehille ei päästä koulussa kokeilemaan, että nyt pitäis olla sitten ammattilainen siltä saralta. Pääsen onneksi harjottelemaan veljelle ompelemista jo tänä syksynä, oon ihan intona! Pitäis opetella jotain sellaista rauhoittumista, kun en malta ikinä odottaa mitään :) Kaikki mulle heti tänne nyt -luonne estää järkevän suunnittelemisen kokonaan kun olen jo ompelemassa vaikkei ole ideaa :D Jos laskis kymmeneen, olisi vähempi tuolla noita kesken jääneitä projekteja josta puuttuu "se jokin", joihin nyt ei vaan mielellään enää palais :) Alanpa tosiaan ihan opettelemaan tätä keskittymistä.

Kävin kirjastossa koulun jälkeen, ja näky oli ihan järjetön! Hyllyjä oli suojattu joillain muoveilla ja joka puolella sai väistellä sankoja ja saaveja vuotavan katon vuoksi :D Oli ihan hassu tunne, kun hiljaisessa kirjastossa kuuluu kaikuna "tip, tip, tip".. välillä astiaan välillä ohi lattialle. Saahaankohan me uusi kirjasto? :)