my home

Kirjoittelemisen ilosta esittelenpä vähän asuntoani :) Olen siis asunut tässä samassa kämpässä jo kaksi vuotta, milloin seinät on kaatunut päälle, milloin kämpän haju on ollut sietämätön ym. ym. Uutta asuntoa oon ettinyt ainakin vuoden, mutta tässä sitä asutaan edelleen.

Neliöitä on 39, 1h+k+kph. Tilava siis, mutta pieni pintaremontti tekis hyvää ü Eniten seinille. Reiät on vaan pakkeloitu muttei oo viititty maalata kuitenkaan. Meinasin alkuun soittaa vuokranantajalle, jos maalaisin seinät täältä mutten uskaltanut ehdottaa asiaa. Ei olisi kuitenkaan luottanut minnuun ja ollut täällä joka päivä vartioimassa mun tekosia :D

Harva se päivä kattelen sisustusjuttuja netistä, suunnittelen minkälainen on kotini tulevaisuudessa. Sillain kai sitä on jaksanut asua tässä :D Tai on täällä tietenkin omannäköiset tavarat, jotka tekee tästä kämpästä kodin.Nukkumasyvennys ja eteinen.
Pieni erillinen keittiö.

Koneelta löytyy vanhoja asuntokuvia, niitä on hauskaa katsella. Pikkuhiljaa kun on ollut varaa laittaa tätä, niin alussa oli aika tyhjää :)


Verhokin oli siskolta lainassa.

Home sweet home. :)