opiskelua

Onpa ollut hurja viikko, mennyt aika niin nopeasti etten ole muistanut käydä blogia päivittämässä! Viikonloppuna oli siis se Helsingin reissu, ensinnäkin nukuin pommiin ja heräsin tuntia ennen lennon lähtöä, siitä tunti niin oltiinkin jo Vantaalla :D Huimaa menoa oli se, ens kerralla laitan ainakin viis herätystä ja muistutusta ettei toiste tarvi sillain juosta lennolle :)

Synttäreitäkin pääsin viettelemään perheen kanssa, kerkesin viikonlopun aikana näkemään melkein koko perheen :) oli niin ihanaa <3 Ja lasten kortit jaksaa aina hymyilyttää, ne on aina ihan parhaita :)

Olen nyt koittanut palata takaisin koulurytmiin sairasviikon jälkeen, ja mennyt jopa vapaaehtoisesti kouluun jotta sais suoritettua poissaoloja heti pois. Hirveän ahkerana!ü Tahti on kyllä opiskelussa niin hidas, etten kerennyt ollenkaan jäädä jälkeen, viikossa ü


Vaatemuotoilua kera synttärikukkien :)

Sain poikaystävältä lahjaksi toivomani piirtopöydän, vähän on kätevä työkalu! Nyt kun sais vielä hyvän kuvaohjelman, niin olisi työkalut tehdä muotikuvia kotona :) Ei mee riisillisiä paperia hukkaan, ja piirtopöytä kätevästi vielä korjaa omaa käsialaa ;)
Toimii siis kynänlailla näytöllä. Harvoin silti innostun tämmösistä :p

Tänään piirtelis vielä käsin malleja asiakastyötä varten, mulla on vaativampi opettaja entä asiakas :D Ei meinaa hyväksyä suunnitelmia millään, mutta ehkä sitä joskus ymmärtää miksi se haluaa tuputtaa aina omia juttuja meidän suunnitelmiin ?ü Tai sitten se vaan itsekin haluaa suunnitella välillä.
Aloin samalla suunnitella itelle talvitakkia tän villakangastakki -projektin alussa, ja nyt tuossa nuken päällä odottaa puolivalmis turkki :) Tai ei tuota ehkä turkiksi voi kutsua, mutta lämmin pitkä takki tulevia 30 asteen pakkasia varten. On ollut niiiin kylmä joka talvi etten ajatellut tänä vuonna palella :)