syntymäpäivää

Elossa taas. Perinteeksi muodostunut syyskuume iski, ja piti sängynpohjalla kolme päivää. Kaikki lihakset vaan kipeänä eikä särkylääke yhtään parantanut oloa :( Nyt ollaan taas elävien kirjoissa, kylläkin kurkku edelleen tosi kipeä. Tarjosin siis itselleni äskön synttärikahvien sijaan synttäriteet :)

Näin ne nämä vuodet vierii. Ihmiset sanoo et syntymäpäivä, päivä muiden joukossa, mutta minä oon päättänyt että kyllä saan kerran vuodessa juhlia itseäni :D Tänään en uskalla lähtä ostaa itelle mitää herkkuja, kun kuitenkin otan matkatuliaisiksi jonkun lisäkuumeen. Pysyttelen sisällä ja siivoilen tätä kaaosta mitä oon saanut aikaseksi.


Arkistosta löytyi kuvia missä ei oo tätä kaaosta :) yöpöytä..


..ja uusi ruokapöytä. Tätä on ilo katsella! Ja tämä on niin simppelin kokoinen, vaikka sanotaankin että pyöreä vie paljon tilaa :)

Pöytä on siis tutulta, kiitos siitä. Kävin sitten hiomassa ja maalaamassa kannen tällä tutulla puuvahalla. Pinta ei kuivunut yhtä nopeasti kuin aikaisemmat maalaukset, johtu kai siitä, että ulkona oli kostea ja kylmä ilma..? Mutta nyt pöytä on kuiva, hieman ehkä karheampi lopputulos mitä odotin.


Näköjään löyty myös kuva tästä vanhasta ruokaryhmästä, otettu vuosi sitten kouluprojektiin, mun tekemä ensimmäinen pöytäliina tässä :)

Äää, nyt alko harmittaa ku on jo torstai! No tuleehan näitä arkiviikkoja taas, mutta kun olis pitäny ommella kaikennäköistä :) Hyvää torstaita kaikille, toivottavasti ootte pysynyt terveinä! :)