jakku

Hui kun aika menee nopeeta. Nyt havahduin etten oo viikkoihin tännekään kerennyt kirjoittamaan. Oon päässyt tekemään monennäköistä projektia, ensimmäisenä tulee kestovaipat. Niissä on jotain kummallista, kun oon niistä niin mielissään. Kävin siskolla tutustumassa niiden ihmeelliseen maailmaan, ja sain pussillisen kankaita ja vaippoja mukaan. Mikähän mua on pistänyt, kun vaipat kiinnostavat :D Jossain vaiheessa voisin tänne kuvan laittaa jostain ihka-itsetehdystä kestovaipasta :)

Tänään äidin jakku sai viimeistelynsä, siitä tuli ihan kiva. Jakussa on äidin suunnittelema malli, materiaalina villakangas. Ensimmäistä kertaa työstin villakangasta, ja ei se niin vaikeaa ollut mitä peloteltiin. Mukavan pehmeää ja muotoutuvaa, niin antaa anteeksi paljon :)Äidin lenkkinappi-idea.

Mulle tuli lomalla monta hyvää ompelusuunnitelmaa mieleen. Tuntuu varmaan siksikin, että aika rientää kun olis niin paljon ideoita. Pitäis vaan malttaa tehdä paperiversioita asioista ja miettiä, josko oikeita tuotteita niistä tekisin. Hmmm... Täällä pyörin asunnossa ympyrää kun oon niin innostunut :)

Joko olen ehtinyt hääpuvusta mainita? Pääsen ystävälleni keväällä ompelemaan hääpuvun, se on jo niin suuri asia, että huhhuh. Nyt alan ymmärtämään, että olen kohta oikeasti ompelija. Tähän asti tää on ollut vaan sellaista haaveilua.. Ihan tärkein asia tähän ammattiin on se, että minun taitoihin oikeasti luotetaan. Kiitos te kaikki, jotka olette jaksanut tsempata!

Lämmin syksy se vaan jatkuu.. Ei haittaa, koska talvitakkiprojektini on kesken :) Se oli vyötäröä vaille valmis, mutta taidankin purkaa sitä ja tehdä erilaisen. Käsityön hyviäpuolia ;)

Hei, jos teillä tulee ideoita, mitä haluaisitte lukea täältä, niin saa ehottaa! ü