joulumieli

Jouluihminen, sellainen olen. Siihen tulokseen olen tullut, kun huomaan joka syksy eläväni jo joulussa. Joulumielen jos saisi jokaiseen vuodenaikaan. Se vaan ei taitais onnistua, koska huomasin tänävuonna olevan ihan myöhässä joulumielen kanssa. Luulen että se johtuu tuosta vesisateesta..

Ja iik, mä olen unohtanut ostaa joulukalenterin!!

Koulua ja töitä, en ole paljoa kerennyt omia töitä ompelemaan.. Harmi, koska olisi kiva perustaa pieni yhden tontun joulupaja. Ehkä mä vielä sellaisen kerkeän pystyttää, kun joulukuussa vain 7 koulupäivää!:) Hmm..

Tänään oli ensimmäinen kokoontuminen Vapepan merkeissä. Meitä oli jopa kolme :) Lisää väkeä tarvitaan, että saadaan Raaheen kursseja. Nyt saa kysyä minulta tuosta toiminnasta jos on uskallusta ja kiinnostusta.

En ollut hoksannut muuten vaihtaa tuota kommentoinnin rajausta, eli nyt kaikki voi laittaa palautetta näihin teksteihin! Olisitta sanonu...heh