tomaatti

Tässä on jotain taikaa :) Aiemmin laitoin kuvan, jossa "huomasin" yhdestä tomaatinalusta muiden joukossa olevan vähän punaista asua. Tulin tänään kotiin parin päivän reissulta, ja mitä kummaa, juuri se yksi ainut tomaatti oli muuttunut ihan kirkkaan keltaiseksi! Vain se, missään muussa tomaatissa ei vielä näy merkkejä kypsymisestä ü

Keltainen? Onko lajike sittenkin keltainen, ja minä kun olen odottanut tomaattien punastuvan :) Vai onko tämä jokin välivaihe, googletin aiheesta, mutta taitaapi olla keltainen koko tomaattisatoni, tuossa ei nimittäin ole mitään punaisen sävyäkään koko tomaatissa. Tämä menee jännäksi!Väri on täyteläisen keltainen. Ja tuoksuu tuore tomaatti :)


Ruohosipuli oli kovasti vahvistunut, näistä muutamasta auringonpaisteisesta päivästä :)Kävin maalla pesemässä matotkin. Mäntysuovan tuoksua :)


Tutut lenkkipolut Raahessa.

Asunnon avaimet saatu, ja pinnat jo pyyhitty :) Asunto on aivan huippu, paras vuokra-asunto tähän mennessä. Toinen puoli sitä kävi vilkaisemassa aluksi, näin sen vasta nyt, kun avaimet saatiin. Ihana saada kunnon koti :)