opinnäytetyö

Enpäs ole aiheesta tänne vielä avautunutkaan. Mutta kevään aikana käyn prosessia varmasti myös täällä läpi! :) Tämä vaatetusalan opiskelu on toiveideni täyttymys, juuri sitä, mitä haluan tehdä ja paljon. Rakastan vaatteita.

Viimeinen kouluprojektini, opinnäytetyö. Minulla on intohimo, suuri haave; olla vaatesuunnittelija. Siksi päätin jo ensimmäisenä vuonna, että opinnäytetyöksi teen ensimmäisen, oman mallistoni. Projekti on lähtenyt vauhdilla käyntiin, ja pian jo pääsen näytösvaatteita valmistamaan! ;)

Eli teen pienen naisten ja lasten vaatteista koostuvan malliston, joka henkii minua. Suunnitelmat on osa jo vuoden takaisia, päässäni vilisee vaatemalleja, jota poimin välillä paperille :) Mallistoon pyrin saamaan lähemmäs kymmenen asua/vaatetta. Ette arvaa kuinka innoissani olen! :) En oikeasti pysy tässä penkilläkään tätä kirjoittaessa.

Mistä vaatteiden suunnittelu tulee? Huomaan, että kun olen kaikkein heikoimmillani, makaan unettomana sängyssä tai niskakipujen kanssa painiessani, silloin tulee parhaimmat ideat. Vaate vaan alkaa koota itseään mielessäni, tällaiset hihat ja tällainen kaulus, hmm tämän täytyy olla materiaaliltaan jotain pehmeää.... Niin idea syntyy, inspiroituneena myös tulee kivoja juttuja mieleen, mutta parhaimmat välähdykset ovat kyllä suurien tunteiden keskellä ideoituja :) Unohdan samalla sen murheenkin, toiset purkavat tunteitaan musiikkiin, toiset kirjoittamiseen, minä vaatteiden suunnitteluun.

Keväällä siis suuria tunteita tiedossa :) Tammikuussa alkaa kunnon työrupeama, ja pyrin myös pitämään teitä, ihanat lukijat, kärryillä missä mennään. Näytöksestä tulee myös lähempänä informaatiota, ja se on kaikille avoin tilaisuus. Nyt vain tsemppiä! <3


Kuvaksi laitan tähän minut luokkakaverini stailaamana :)