uudistuksia ja tilaustöitä

Laitoitteko merkille, että blogin ulkoasu on hieman taas uudistunut? :) Uudet tuulet puhaltavat!

Blogin osoite on taas muuttunut. Tai ei muuten, mutta blogspot-jatke on jäänyt pois. Vanhasta osoitteesta pääsee edelleen blogiin, mutta nyt on vielä vähemmän muistettavaa osoitteessa :) Blogin nimi Pihkassa jäi myös uudistuksen alla pois, sillä en osannut sitä enää mihinkään liittää. Tämä kuitenkin on henkilökohtainen blogini, joten oma nimi on tunnistettavampi. Ja muutenkin Pihkassa -nimeä en enää osannut yhdistää tähän työskentelyyni :) Näin on parempi!

Nyt saa myös antaa mielipidettä blogin ulkoasusta, jos jollain olisi ideoita :) Onko jotain liikaa, jotain liian vähän? Muuttelen asetuksia pikkuhiljaa miten tarpeelliseksi näen, tarkoituksena saada blogista mahdollisimman selkeä ja helppolukuinen. Sekä myöskin omannäköinen.


Ensviikolla sitä ollaan ammattilaisia! :) Valmistun Raahen Lybeckeristä vaatetusalan artesaaniksi, koulutus kesti kolme vuotta. Opiskelu ei ollut itselleni haastavaa tai vaikeaa, joten haastin itseäni joka asiassa vähän lisää. Siksipä tavoitteet on ollut aika korkealla ja nyt tulevaisuuden suunnitelmana on luoda oma ura vaatesuunnittelijana. Ei sen enempää eikä vähempää :)


Kesäkuun alusta alkaen alan ottaa vaatetilauksia vastaan. Niitä on jo kyselty, mutta nyt vasta se on julkista! Teen mittatilaustyönä tuotteita asiakkaan tarpeen ja persoonan mukaan, joten kaikki haasteet otetaan vastaan! :) Oli siis kyseessä hääpuku tai työasu, kaikki käy. Myös lasten- ja miestenvaatteet ovat tervetulleita suunnittelunkohteita! Jos sinulta löytyy kaapista jo valmis kangas, muttet tiedä, mitä siitä pitikään tulla, niin suunnittelen ja toteutan mielelläni siitä sinun tyyliisi sopivan asun :) Myöskin malliston vaatteita teen tilauksesta asiakkaan persoonalle muokattuina. Kahta samanlaista tuotetta käsistäni ei siis lähde, jokainen asiakas on erityinen ja uniikki minulle. Toki, jos sisaruksille samanlaiset asut halutaan, niin samaan perheeseen suostun useamman samanlaisen asun tekemään :)

Miltä se kuulostaa? :) Oletko suunnitellut jossain vaiheessa tilaavasi mittatilaustyönä tehdyn vaatteen? Saat itse valita kankaan mielesi mukaan, ja asu suunnitellaan juuri sinun vartalolle sopivaksi ja edustavaksi. Esteenä ei ole eripituiset kädet tai tavallista pidempi selkä, nyt on mahdollisuus saada asusta kun asusta istuva ja mukava. Myös heräteostoksia ja vääränkokoisia korjailen, eli jonkinlaista korjausompelua saa myös ehdottaa :)

Jos heti kiinnostuit, ja tarve olisi jo kesäkuussa: aloitan työni ensiviikolla 6.6. lähtien. Voit siis jo ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: susanne@susannesalmela.fi

Lisätietoja ja yhteydenottotapoja tulee lähempänä yllä mainittua ajankohtaa. Odotan niin kovin innolla uusia seikkailuja! :)


Huomenna on jo kesäkuu, jihuu! Hyvää kesänalkua kaikille ja onnea valmistuville! <3

- Susanne