pöksyt


Muutama ilta sitten ei tahtonut tulla uni silmään. Pyörin sängyssä ja mietiskelin töitä. Sitten jostain tuli mieleen, että lapsille en oo aikoihin kaavottanut mitään uutta ja asia täytyy korjata! No se unen saanti ei siitä parantunut, kun mieleen tuli nämä hauskat housut! :)


Pakko oli seuraavana päivänä heti ottaa kaavapaperirulla esille ja piirtää uusi malli, vaikka muitakin ompeluksia odotti. Ja tänä aamuna lumi mahdollisti valon kuviini <3


Mua nauratti, kun kaivoin tilkkulaatikosta sopivan palan näille kaavakokeiluille - mustalla collegella nämä housut on kuin tehty mun siskon pojalle! :D Ehkä vielä joku hassu takatasku niin olisi just. Harmi kun poika on kasvanut jo yli tästä koosta.

Näille housuille on jo monta variaatiota tiedossa. Uskokaa tai älkää, aion tällä kaavalla tehdä tytölle siistimmät housut jouluksi, sekä hauskat pöksyt kerhoiluun ja muuhun :) Nämä collegeiset taitaa jäädä kotikäyttöön.

Ollaan typyn kans aloitettu kerho. Aivan mahtava juttu mulle! Siellä on äitejä, jotka elävät samanlaista arkea. Tällä hetkellä tyttö on kuopus eli seurailee sivusta muiden touhuja :) Olen kyllä niin iloinen tästä uudesta harrastuksesta <3

Tällainen pikapostaus tältä aamua :) Mulla on noussut kriteerit näistä postauksien laadusta, joten en enää mielellään laita ompeluksia joita ei kerkeä kuvata kunnolla. Jos joulupukki tois mulle kuvausvalon ja kaukolaukasimen! :) (vinkvink)