joululahjat


Tänä vuonna panostin kummilasten lahjoihin! Kaikki saivat omat jumpsut :)


Kaikissa jumpsuiteissa on sama malli - osan leveyttä muuttelin lapsen mittojen mukaan. Meillä on neljä melkein-koululaista kummilasta, heille tein tummissa väreissä perusjumpsuitit. On hankala arvailla mikä on tällä hetkellä kenellekin in ja tahtoo olla tuon ikäiset jo aika tarkkoja pukeutumisen suhteen :)


Perusmallista löytyy hupparin taskut ja suora vetoketju. Kummitytön jumpsuun lisäsin pienen rusetin.


Nuoremmille uskalsin käyttää värejä. Vaikka lapsilta löytyy ikäeroa, oli hassua kuinka nämäkin ovat melkeen samankokoisia. Nopeutti sarjatyötä ;) Vaikka olihan tämä urakka. Paras lahja itselle oli kun lapsilta on tullut kiitoksia mieluisista lahjoista <3


Sovituskuva :P


Anoppilaan teimme lahjaksi herkkutarjottimen. Sortteja löytyi seitsemää erilaista; kaurasuklaaneliöitä, daimia, valkosuklaa-limefudgeja sekä hasselpähkinä-, turkinpippuri-, passio- ja karpalokonvehteja. 

Itsetehdyt lahjat ovat mielestäni parhaita. Tekijä on ajatuksella valmistanut sen juuri lahjansaajalle - prosessin aikana tulee moneen kertaan mietittyä saajaa. Sekä myös toisin päin kun saaja vaatetta tai mitä tahansa käyttää. Me saimme myös itsetehtyjä lahjoja, muun muassa leipää ja ihanan taulun. Ne oli erittäin lämpöisiä ja mieluisia lahjoja <3 Toki oli kaikki tarpeellinen tavarakin :) Saattoipa joku myös kuulla toiveeni valokuvaustarvikkeista ;)

Ihana joulu.