peplumbody

Seuraavana piti olla vuorossa pojille body, mutta ei olla vielä keretty mallin kanssa kuvailemaan vaikka body jo valmiina odotteleekin. Välissä siis tämä supersöötti bodymalli tytölle!


Peplum - eli vyötäröltä kellohelmainen - malli on ihana helppo arkivaate ja sopii myös hienommaksi paidaksi. Tämä meidän tyttö on siinä iässä, että nousee jo tukea vasten (!) - mekko päällä helma on koko ajan polvien alla. Tämä body menee ihan hyvin näköjään mekostakin, kun tekee hieman reilumman koon ;)


Peplumbodyssa on kaksinkertainen kangas vartalo-osassa. Paita ei siis näytä bodylta (helmaosa nousee kainaloihin asti), mutta kuitenkin kaikki bodyn hyvät puolet löytyy. Olen välillä kokeillut typylle normaalia paitaa bodyn sijaan, mutta nostellessa ja touhuillessa paidan helma nousee koko ajan. Minusta on pahan näköinen paljas masu <3


Kuvien pallotrikoinen peplumbody on kokoa 86 ja kuvattavalla typyllä ikää 8kk. Bodyosa on valkoista trikoota kanttauksia myöten. Paidan pariksi sopii esimerkiksi leggarit tai pikkufarkut :)

Kaikki vauvanvaatemalliston vaatteet löytyy tunnisteesta muruni-mallisto.