babyhuivi

Tekisi niin mieli jo käyttää kevätvaatteita! Autossa on lämmin ja aurinko paistaa, mutta tuo kylmä tuuli menee luihin ja ytimiin! Olen pitänyt tytöllä kypärälakkia pipon alla, jotta kaula ja niska pysyvät suojassa. Tänään ratkaisin pulman, kuinka voisin jättää kypärälakin pois (tai no, vaunu-unilla se on edelleen tarpeen).


Vauvalle oma huivi! Kaulan yli kiepsautettavat huivit ovat mulle kauhistuksia, kun olen vähän yliherkkä näissä turvallisuusasioissa :) Tämä huivi jos johonkin jää kiinni, niin neppari sen irroittaa kaulan ympäriltä.


Huivissa on kaksinkerroin taittuva etuosa ja taakse kapeneva malli. Se on helppo laittaa lapsen kaulalle ja napsauttaa neppari kiinni niskaan. Kuvien huivi on collegea eli paksumpi kevätmalli - kesäksi riittää trikoinen.


Mitä tykkäät, olisiko tarpeellinen teillä? :) Tilaustuotteena tällainen huivi 15€, sis. materiaalit ja työt. Valitse kangas vapaasti!


Teen asiakkaille kangastilauksen maanantaina 5.5. Tässä vielä kollaasissa muutamia poimintoja valikoimista, kankaiden tiedoissa kerrotaan aika hyvin, millaisiin vaatteisiin sitä voidaan käyttää. Kysy kuitenkin vielä minulta apua tilauksen yhteydessä, jos kankaan valikointi on vaikeaa :)