oma jumpsuit

Tasaiseen tahtiin saan lasten jumpsuit -tilauksia. Ne on aina kivoja! Välillä asiakkaalla on liitteenä kuva, millainen - välillä saan vapaat kädet tehdä millaisen vaan. Kaavotin aikoinaan asiakkaille sivuvetoketjullisen mallin, mutta en ole tuntenut sitä omakseni ollenkaan (Pinterestistä löytyy yksi tällainenkin asiakastyö). Vaikka teen mittatilauksesta melkeinpä mitä vaan, alkuperäinen idea ei ollut minun. Myös ihan niitä perinteisiä etutaskullisia jumpsuja on tullut tehtyä. Vihdoin sain kaavotettua ihan oman jumpsuitmallin!Tässä mallissa on sopivan suoraa mallia hihat ja lahkeet, ja vartalo-osassa väljyyttä. Haara roikkuu aavistuksen, mutta malli antaa periksi ja haara nousee liikkeiden mukana ylös - ei siis hidasta menoa yhtään. Takasaumaton ja muutenkin mutkaton malli.


Mun malli on.. mahdoton :D Niin liikkuvainen, että kuvat tärähtää ja jos ei, niin vaate ei tule asennossa ainakaan oikeuksiinsa. Koittakaa kestää tämä seuraava sovituskuva..


Tästä jumpsuitmallista tuli kerralla syksyn ykkösvaate. Enää kun ei pelkillä leggareilla ja trikoopaidalla tarkene sisälläkään, niin tämä on helppo kiskaista äkkiä päälle. Tämä sana äkkiä sopii meidän vaatteiden vaihdon kuvailuun oikein hyvin, samaistuuko siellä yksivuotiaan vanhemmat? :)


Vilahteleepa kuvissa myös babyhuivi, materiaalina neulekankaalla koristeltu college. Teki mieli tehdä syksyksi villainen, mutta tämä yhdistelmä pitää tuulen paremmin kuin pelkkä neule.

Lämpöistä syksyä!