tuunailua

Pikkuhiljaa voisin alkaa kuvaamaan aikaisempia töitäni ja kokeiluja niin vaatteista kun muustakin. Siinä onkin projektia, kun en ole mikään mestarikuvaaja, mutta eikö pääasia olekin se sisältö ;)

Tässä muutamia tuunailuja, siis valmiita tuotteita joita oon sitten muokannut omannäköisiksi.

Pitkään haaveilin vanhoista ikkunapokista, joista saisi taulunkehykset ym. moneen käyttöön. Niitä etsittiin kaupoista ja vaikka mistä, mutta yhtäkkiä huomasin kaikkialla oli juuri tuollaisia ikkunapokia sisustuselementtinä. No kiinnostus niihin sitten lopahti, kunnes näin Revonlahdella tien varressa puusta roikkuvan tämän ikkunan. Napattiin se auton kyytiin ja tuunattiin siitä hienot kehykset :) Kangas löytyi paikallisen kangaskaupan palalaarista.


Taulu ei ole päässyt seinälle asti, koska on niin painava ettei pysy tavallisella koukulla. 
Täällä ei näet ole kuin betoniseiniä, ei saa kiinnitettyä isoja jälkiä jättämättä :/


Hiomakoneella sai hienoa jälkeä, maalasin kehykset rakastamallani puuvahalla!!
En muista kuka minulle vinkkasi tuosta puuvahasta aikoinaan,
pysyy millä tahansa pinnalla, tulette huomaamaan :)


Tämä takki oli uskomaton löytö. Katselin takkeja vaan sillä silmällä, että minkälaisen talvitakin sitä tekis jo ostetuista kankaista. Tämän nähdessäni se oli pakko ottaa mukaan, vaikka olikin neljä kokoa liian iso :D ajattelin että keksin jotain, ja niin keksinkin. Taskut oli kätevästi sivuilla, niin mallia oli helppo muuttaa takakappaleelta. (Jos taskut olisivat olleet edessä, olisi muutos pitänyt tehdä molemmilta puolin ettei takki muutu epäsymmetriseksi.) Aukaisin takin vuorikankaan helmasta, kavensin sisältä keskeltä takaa ja hihat. Hihoja kavensin myös sisäpuolelta, jotta sain rannekkeista sopivan kokoiset. Vuorikankaan kavennus ja helma takaisin kiinni piilopistoin.


Ihana väljä ja korkea pystykaulus! Materiaali on harjattua puuvillaa.


Sivuilla isot taskut kansilla.


Takasauman kavennus häipyi nätisti olan hienon koristekappaleen alle :)


Sisäpuolelta.


Tulipa taas into ommella. Nälkä kasvaa syödessä :)