vapaapäivä

Tiistait on vapaapäiviä, kiitos leppoisan lukujärjestyksen. Paitsi ensjaksossa näytti olevan perjantait niitä, jihuu :) Kävin sitten salilla ja kampaajalla, jälkimmäinen kokemus ei ollut kovin järisyttävä. Pääpaja on sellainen ilman ajanvarausta -paikka, keväällä kävin ekan kerran ja olin tosi tyytyväinen. Nyt pyysin vähä lyhentään päältä ja vaihtaan jakausta kokeilun vuoksi ja ja..öö...kampaaja oli hiljaa melkein koko ajan vaikka yritin udella hiusjuttuja. Noo, tunnin mittailun ja kampailun jälkeen tää mun tukka näyttää aika lailla samalta kuin aamulla :D

H&M:n pakettikin oli tullut R-kioskille. Se sisälsi sukkapaketin, 7,15e, hahaa. En tiedä mitä ne siellä sekoilee, kun tulee yksittäispaketeissa tavarat, vaikka tilasin samaan pakettiin kaikki. Taidan tästä lähin shoppailla ihan vaan kaupoissa.

Vapaapäivä oli myös lempiruokapäivä.Lohta ja keitettyjä porkkanoita
Omenakaurapaistosta ja vaniljajäätelöä


Marjolle kiitos facebook-vinkkauksesta. Oli pakko kokeilla toimiiko oikeasti tällainen karmaton banaanikärpästuhoaja. Ja toimi ihan oikeasti! Paperisuppilo tuli kätevästi DNA:n laskusta :D Pari päivää meni että toi tomaatti ja kakkupala alko tarpeeksi pahasti käryää, mut ei nyt sentään koko pieni kämppäni kärynnyt. Vein koko systeemin sit nätisti ulos.


Enintään puolen sentin reikä suppilon päässä, niin kärpäset ei osaa poistua purkista:)

Tämmösiä mietteitä tänään :)