joulu tulee

Nopeasti on mennyt joulukuu. Havahduin, että kaksi yötä enää jouluun! Lapsuudesta joulu on muuttunut ainoastaan siinä, että se tulee paljon nopeammin. Muuten olen edelleen yhtä innoissani :)

Paljon on ollut toimintaa. Jouluoratoriosta joululahjoihin ja leipomuksiin. Jonkunverran kerkesin itsekin tehdä lahjoja, niistä myöhemmin :)

Näin tällä viikolla kuusi tuntia vanhan vauvan, se oli niin täydellinen, ihan valmis. Näin myös ihmisen Muodin huipulta, ja huomasin taas, kuinka olenkaan omalla alallani. Vähän vain lisää rohkeutta!

Harmittaa, kun lahjaksi tarkoitettu piparkakkulyhtyni meni rikki. En tiedä missä meni vikaan, kun kokosin sitä, niin katto vaan rösähti palasiksi :( Pehmeni palaset liikaa. No, saimpahan itselleni sitten jouluntuoksua tänne kotiin.Nallekarkki-ikkunat ja kaikki.. Jos olisi ollut taikinaa, ehkä olisi voinut tehdä uuden katon.


4. adventtikin meni, onneksi on edes vähän lunta :)


"Uudet" jalkaset


Kuusenkin sain kotiin, se oli koululla lainassa. Kolmatta vuotta jo valkoinen kuusi, en malta yöksikään sammuttaa valoja :) Ja ihania mitä kortteja luukusta tipahdellut, kiitos! Ne tuo niin paljon joulumieltä..

Paketointi on mukavaa. Otin askartelun kannalta koko homman, ja käytin tarvikkeita tapetista piparimuotteihin :)
Yksi lahja joukossa minullekin ;)

Oi ihanaa. Huominen töissä, illalla tonttuilua pakettien kanssa, ja aatoksi kotiin. Jos tänään vielä vähän leipois :)


Oikein leppoista joulua kaikille blogin lukijoille! Ottakaahan iisisti <3 :)