villakangastakki

Ensimmäinen virallinen koulussa tehty asiakastyöni on valmis! Sitä oli suuri ilo työstää, ja asiakkaani antoi oikeastaan vapaat kädet suunnitteluun ja kaikkeen. Kankaat ja napitkin hommasin itse asiakkaan luottamuksella :)

Villakangasta tosiaan kokeilin ensimmäistä kertaa viime syksynä äitin jakkuun, tämä oli kyllä ihan yhtä miellyttävä kokemus. Kangas antaa tosi paljon anteeksi, ja se mukautuu heti. Se tuli huomattua pussihihojen kohdalla. Poimutin hihansuita reilusti, mutta kangas huopui heti pyöreään muotoon :) Onneksi rannekkeet tukee hihan muotoa, joten lopputuloksesta tuli silti kiva.


Helpottava tekijä kun asiakas oli melkein kokoiseni, niin sain vuorinkin paikoilleen ilman asiakkaalla sovitusta :)


Pystykauluksinen tyköistuva takki, jossa kaksrivinapitus vyötärölle saakka. Pystyssä olevat liivintaskut edessä, pituus polven yläpuolelle.


Takana vyötäröllä tyttömäinen laskos, joka tuo takkiin yksilöllisen ilmeen :)


Pystykauluksen muotoilin erikseen (siis en kaavoittanut ollenkaan) samaisen nuken päällä ja siitä tuli ihan nappisuoritus!Asiakkaan päällä :) Kangas löytyi Rauman Jätti-Rätistä, napit Eurokangas. Musta asetaattivuori.

Joulupukki siis toi minulle uuden kameran :) Olympus SP-610UZ, isolla zoomilla varustettu digikamera. Kaikki mitä tarvitsen kuvaamiseen löytyy. Hihii!