vaippoja

Täällä onkin ollut hiiren hiljaista :) Nyt on tullut istuttua minimaalisen vähän tietokoneella, ettei ole ehtinyt blogia miettiä. Toivottavasti pääsee taas vauhtiin, kun on uusia projektejakin tiedossa. Nimittäin juhlamekko itselleni.


Niin, teinpä tuossa jokin aika sitten lisää vaippoja siskolle. Vielä ei oo ollut käyttötarvetta, joten veny näiden sisävaippojen tekemisessä vähän pidempään. Tarvikkeet tuli kankaiden mukana, kaavat ja kaikki, joten huristelin yksi kaunis päivä nämäkin valmiiksi :)


Mitä tahansa kankaita voi siis hyödyntää tähän tarkoitukseen, uusia ja vanhoja. 


Nämä siis sisävaippoja, ulkopinta puuvillaa ja sisäpinta antibakteerista bambucollegea. 


Sisäänommellut imut, mutta jätin myös pyynnöstä selkäaukon auki, jotta sisään voi pujottaa lisäimuja tarvittaessa. Imuissa käytetty materiaaleja vanhoista pyyhkeistä mikrokuituun, kaikkea mikä hyvin imee :)

Semmoisia.. Tämä on myös tällaista itelle arkistointia mitä kaikkea tulee tehtyä, mutta harmi kun aina ei oo kameraa lähettyvillä kun jotain ompelee. Tällä hetkellä vaan innolla odotan tulevaa juhlapukuprojektia, kun pääsen sitä morsiuspukua taiteilemaan! Nyt harjoitellaan ja tehdään itsellemme korsetteja :)