Jadea

Aina kun on pitänyt pienen tauon blogin kirjoittelussa, tulee olo, että lukijoille täytyy jotenkin selittää tämä hiljaisuus. Kuitenkin on inhottava aloittaa joka postaus samalla tavalla, ompas ollut kiireistä jne. jne. :) Aina haluais useammin päivittää, muttei aika aina riitä :) Joten enpä selittele sen enempää.


Ensilumi, mitä tämä on? Jaden riemu oli ihanaa katsottavaa :)

Aiemmin toivotin täällä talven tervetulleeksi, ja samana iltana jo lumi satoi maahan. Se on kuitenkin sulanut jo kauan sitten pois, ja syksy se täällä vielä sateillaan kastelee. Oli niin ihanaa hetki, kun ei ollut sitä kurakasaa eteisessä lenkin jälkeen. Toivottavasti talvi tulisi pian. :)


Meidän vauva kasvaa hurjaa vauhtia. Ikää on jo 20 viikkoa ja painoa 15 kiloa! :) Koirakoulut on aloitettu, kovasti opetellaan perus juttujen lisäksi tapoja, joilla helpottaa arkielämää. Esim. luokse tuloa ja luvan saantia. Tosi kivaa on oppia!:D Jadenkin mielestä :) Jade on kyllä uskomattoman ihana koira. Nyt jo tuntuu, että Jade on niin iso ja ymmärtäväinen, vaikka onkin vielä vauva.


Metsälenkiltä.

Kyllä sitä välillä pohtii, että miten itellä riittää koulun ja töiden lisäksi voimavarat kasvattaa Jadesta fiksu ja tasapainoinen koira. Kuitenkin huomaa, kun on saanut itsensä raahattua lenkille, että Jade antaa paljon enemmän kuin ottaa. Rutiinit pitävät vaan ihmisen koossa :) Ekat viikot pennun kanssa on koko aikaista opettelua, että oppisi sisäsiistiksi ynnä sata muuta asiaa, pikku hiljaa kuitenkin Jaden pystyi jo jättämään päiviksi yksin, ja nyt jo helposti pystyy olemaan sisäsiistinä 6 tuntia päivässä. Pidän sitä hyvänä saavutuksena nelikuiselta :) Ehkä kuitenkin väsytys ennen yksin jäämistä on ollut tärkeä pointti.


Jade ottaa rennosti vol 120. On nimittäin noita asentoja :P

Tässä vaiheessa varmaan ei-koiraihmiset miettivät mikä järki tuollaisessa touhussa on. Jadesta vaan on tullut niin tärkeä osa arkea, että en vaihtaisi mihinkään :)


Iltalenkiltä.

Sain ihanaa palautetta kuvailustani. Uskaltauduin siis suurentamaan kuvia :) Kamera edelleen huollossa,  sitä on ollut tosi ikävä. Riippuvuus kai :)