kuvaukset

Takana on pitkä ja ihana päivä. Kuinka onnellinen on suunnittelijan olo onnistuneiden kuvausten jälkeen :) Mallistoni on siis nähnyt "salaman valon", kolme viikkoa enää, ja päivän valo häämöttää! Tällaisia hetkiä ja tunteita varastoin tulevaisuuden työtunteja varten.

Oli tarkoitus ottaa kulissien takaa kuvia teillekin, mutta siinä tohinassa ei käynyt mielessäkään koko asia. Näettepä pian kuitenkin oikeat kuvat :)

Viimeiset kaksi viikkoa olen vaan ommellut ja valmistellut. Silmissä vaan vilisi kankaat, muutama tunti päivästä Jaden kans ulkoilua, ja taas jatkuu. Nyt pääsee onneksi vaan koneen ääreen valmistamaan opparin kirjallista osuutta, tuntuu aika juhlalta.

Ajattelin alun perin, että postailen välillä tilanneuutisia malliston valmistumisesta, mutta tämä kiire on kyllä yllättänyt enkä ole kerennyt koneelle istahtamaan. Pian kiire alkaa kuitenkin laantua, ja palaan juttuineni teitä ilahduttamaan! :)


Tässä teille totuuskuva työntäyteisistä päivistä :D Tää on sitä kaaosta parhaimmillaan.

Malliston näytös on lauantaina 16.3. klo 14 kauppakeskus Zeppelinissä. Laitan siitä mainoksia ja muuta tänne lähempänä ajankohtaa, varatkaahan jo kuitenkin kalenteritilaa! :) Luvassa on minulle ikimuistoisia hetkiä ensimallistoni kanssa.

Hyvää viikonloppua kaikille <3