Hiihtoloma?

Nyt alkoi virallisesti hiihtoloma. Tästä taitaa tulla viimeinen hiihtolomani, sillä en ole ainakaan suunnitellut lähteväni vähään aikaan takaisin koulunpenkille. Tämä seitsemän vuoden toisen vaiheen tutkinto saa riittää :D

Tai no en muista milloin olisin viimeksi lomaillut näillä kausilomilla. Töitä tulee tehtyä kaikki vapaapäivät, ja niin tulee käymään nytkin :) Olen tehnyt itselleni kuitenkin hyvän jaksamistavan, pyrin pitämään viikonloput vapaata kaikesta. Se on toiminut ainakin tähän asti, mallistorupeamassa selvittiin pienellä päänsäryllä ja niskajumeilla. Nyt taas tuntuu olo ihan normaalilta :)

Kuitenkin opinnäytetyön kirjallinen osuus on vielä kesken. Sen parissa tulee myös vietettyä loma-aika.

Pitkästä aikaa otin leipomistarvikkeet esille ja leivoin muffineja :) Minisellaisia, tuntuu että ne on paljon kätevämpiä syödäkin. Häihin tilasin minimuffinivuokia netistä erinlaisia, ja nämä jäi käyttämättä silloin. Auringon paisteen innoittamana päätin tehdä keväisiä valkosuklaamuffineja!Aurinko on alkanut oikeasti lämmittää :) Muutama päivä sitten olin koiran kanssa lenkillä, ja huomasin että pajunkissoja oli puhjennut. Mietin itsekseni, että mitä ihmettä tammikuussa jo pajunkissoja! Vissiin aika pysähtynyt mulla ;) Onneksi kuitenkin on jo maaliskuu.


Tällainen tyttö tuli myös kuvattavaksi :)

Jadesta on tullut vähän julkkis. Nimittäin työni puolesta kirjoittelen koira-aiheista blogia, jossa Jade on aika suuressa roolissa. Minua ja koiraani voi seurata myös sieltä :) Kaikki koirat kotona? -blogiin TÄSTÄ.