ompelua, ompelua ja lisää ompelua

Nyt ollaan opinnäytetyössä siinä vaiheessa, että valmistan malliston vaatteita tiuhaan tahtiin. Näytökseen tulee kymmenen asua, jotka olen suunnitellut ja kaavoittanut itse. Oon kyllä enemmän kuin innoissani :)

En oo yhtään kuvia kerennyt ottaa viikkojen aikana. Jos teillä on toivomuksia kirjoitteluni suhteen, niitä saa minulle kertoa! On välillä hankalaakin nähdä, mistä olisi mielenkiintoista lukea kun omassa päässä vilisee vaan kaavoja ja kankaita :D


Postauskuvaksi naapuri :D kyttäilee tuosta ikkunasta.

Opinnäytetyöhön kuuluu myös olennaisena osana tutkimustyö, jossa tutkitaan jotain tiettyä osa-aluetta. Otin omaksi aiheekseni tutkia, miten tärkeää pukeutuminen on nykyään, millaista on vaatekäyttäytyminen tänäpäivänä. Sivuuttaen myös niitä aiheita, joihin tulevaisuudessa haluan panostaa :)

Jaoin tämän jo blogin facebook-sivuilla; Kaikenlaisille pukeutujille pieni kysely, joka sisältää kysymyksiä vaatekäyttäytymisestäsi. Kyselyyn vastataan anonyymina :) Olen tosi iloinen, jos täytät kyselyn <3 Tutkimustulokset tulevat opinnäytetyöhön ja omaan käyttööni.
Kiitos jo vastanneille <3

KYSELYYN TÄSTÄ :)