ruokapöytä

Eilen meille saapui uusi ruokapöytä, hihii! :) Pitkään suunniteltiin millainen pöytä halutaan, neljän vai kuuden hengen, minkä värinen, uusi vai vanha? Oltiin pöydän väristäkin vähän erimieltä, nyt saimme mustan ja valkoisen pöydän yhdessä :) Musta pyöreä ruokapöytä oli meille jo liian ahdas. Kahdestaan sillä pärjää hyvin, mutta aina kun tuli esimerkiksi kolmihenkinen perhe kylään, pöytä oli ääriään myöten täynnä tavaraa. Nyt kelpaa tulla käymään vaikka minkä kokoisia vieraita :)


Vanha pöytä..

.. uusi pöytä :)

Uusi ruokapöytä on kuuden hengen. Tuoleja meiltä ei löydy kuin neljä, mutta näyttää tämä näinkin  kivalta. Kaksi lisätuolia voi hankkia myöhemmin. Pöydän pinta on kovaa laminaattia, johon ei koloja ja naarmuja tule ruokailuvälineistä, jalat puuta. Erityisesti pidän jaloista, jotka on hieman bambiasennossa, kuten tuoleissakin :) Pöytä löytyi käytettynä netistä, ollut aikaisemmin kai näytekappaleena liikkeessä.


Tuli heti inspiraatio tehdä kattaus uudelle pöydälle. Kaapista löytyi vanhat bambuabletit, nyt sopii myös käyttää muutenkin liinoja enemmän :) Mies vähän aikaa sitten teki mulle metalliset servettirenkaat, joita kokeilin.


Pari kuukautta välissä pöydän tilalla oli Martelan toimistopöytä, joka oli kyllä aivan huippu työntekoon. Mahtui kankaita levittää sekä ommella, mutta kyllä tämä oikea ruokapöytä on taas hieno homma :)
Tämän ääressä tulee vietettyä paljon aikaa nyt, kun työ ja opiskelut tapahtuu tietokoneella. Nyt tässä viihtyy oikein hyvin :) Ja pöytä on hieman korkeampi kuin edelliset, joten ergonomiakin on parempi!

Nyt takaisin opparin pariin, ensiviikolla kaikki on jo valmista, jeee! :)