kiikkustuoli

Meille saapui äskön jotain täydellistä. Nyt tuntuu siltä että koti alkaa näyttää kodilta :) Tämä tuoli tuli miehen kotoa. Tai löysimme sen varastosta jalka poikki, mies korjasi jalan ja maalasi uuden pinnan. Ai että on kotoista! <3


Viikonloppu meni taas. Vappu sekoitti rytmin kokonaan, ja lauantaina olikin ihan kummallinen olo viettää viikonloppua :) Lauantai menikin supernopeaa, kävin ensimmäistä kertaa elämässä HopLopissa eli lasten sisäleikkipuistossa. 

Oli kyllä hurjaa menoa juosta kaksivuotiaan tytön perässä, ei olis tarttenut aamulenkkiä tehdä :D Paikka oli ihan täynnä porukkaa ja yhden kerran säikähdin oikein kunnolla! Sellainen keski-ikää lähestyvä keskivartaloaan kasvattanut mies änkesi minun ja tämän kaksivuotiaan väliin konttaustunneliin, ja puuskutti niin ettei kuullut minun väistämispyyntöjä takanaan - vauhdikas tyttö oli kerennyt juosta temppuradan yläpäähän, josta lähti ihan valtava liukumäki alas(tarkoitettu yli 4-vuotiaille). Minä huudan sen miehen takana, kun ohikaan ei päässyt, että ODOTA ÄLÄ MENE SINNE ODOTA SUSSEA - kaikki kattoo ympärillä vuorotellen pientä tyttöä ja mua muttei tee mitään. Sinne meni hiukset hulmuten tyttö alas ja minä olin sitten ylhäällä, enkä todellakaan uskaltanut itse laskea tuota mäkeä! Ei auttanut kun lähteä juoksemaan temppurataa alas päin ja toivoa, etten kadottanut tätä seurattavaani väkijoukkoon. Huh kun sydän pamppaili :D

Sunnuntaina vihdoin ja viimein kerkesimme miehen kanssa syömään ulos. Eihän tuota tarvinnutkaan suunnitella kun pari kuukautta ;) Kauppuri5 oli kohteemme, koska olimme saaneet monesta suunnasta suosituksia tästä ravintolasta. Oli kyllä hyvää! Parempaa kuin mikään muu burger mitä on koskaan syöty. Harmittaa nyt ettei uskaltautunut ottaa jotain vähän erikoisempaa burgeria listalta, mutta kyllä kelpasi terassilla aurinkoa ottaa samalla ja nauttia sunnuntaista :)


Käytiin ihailemassa Punnitse ja Säästä -liikkeessä kaikkia herkkuja ja erikoisjuttuja. Sieltä saa oikeasti melkein mitä vaan, yrteistä jauhoihin ja karkkeihin. Löytyi paljon näitä vanhan ajan karkkeja ja pakko oli maistaa tuollaista herkullisen väristä karkkitankoa :)


Hyvää viikonalkua kaikille <3