arvonta teille rakkaat lukijani!

Laitoin Facebookissa arvonnan käyntiin, jotta saisin tarjota yhdelle lukijalleni ilmaisen kokemuksen mittatilaustyönä valmistetusta vaatteesta :)


Palkintona on vapaavalintainen tuote mallistosta; esimerkiksi pikkutytön liivimekko, pojan takki, naisten toppi, rusettihousut jne. jne. Kankaan saa valita oman mieltymyksen mukaan, voimme sen yhdessä valita kangaskaupan valikoimista tai voi käyttää myös vaikka omaa vanhaa mekkoa, josta löytyy uusiokäyttöön paljon kangasta :) Mallinmuutoksia voidaan myös tehdä vartalon ja persoonan mukaan - jotta saataisiin omistajansa näköinen vaate aikaiseksi.

Koko mallistoon voit tutustua TÄÄLLÄ, tai selaamalla sivupalkin tunnistetta mallisto.

Helpotuksena olisi, jos osallistujan on mahdollisuus tulla käymään Oulun seudulla, mutta myös postitus onnistuu - silloin vaate valmistetaan asiakasta kokonaisuudessaan näkemättä.

Tämä arvonta sopii myös miehille, sillä ainakin malliston trikoohousuja on ihastellut myös monta mieslukijaa! Palkinnon voit myös antaa esimerkiksi kummilapsellesi lahjaksi :)

Arvontaan voit osallistua Facebookissa TÄÄLLÄ. Mukana arvonnassa olet tykkäämällä kyseisestä Susanne Salmela design -sivustosta, sekä jakamalla sivuilta löytyvän arvontakuvan omalla seinälläsi.

Jos et omista Facebook -profiilia, voit osallistua arvontaan myös lähettämällä sähköpostia minulle osoitteeseen susanne@susannesalmela.fi ja kertomalla viestissä mikä mallistossa on mielestäsi parasta.

Arvonta päättyy 30.6. klo 24. Arvonta on päättynyt.

Onnea kaikille :)