tuotemerkki

Tuntuupa niinkuin olisin ollut pidempäänkin pois blogista! Joka päivä miettinyt, että nyt kerkeän istahtaa ja tehdä postauksen, mutta ei :) Täällä on laitettu tuulemaan, seiniä maalattu ja tapetoitu! Vauvan sänkykin odottelee seuraavaksi maalausta. Mies kun pääsi aloittaan loman, niin aika on mennyt tiiviisti kotitöiden merkeissä. Mukavaa kun kerrankin saa kunnolla jotain aikaiseksi! Yksin kun aloittaa ensin siivoamalla jne. tuntuu ettei mitään tapahdu :)


Vihdoin saapui odottelemani tuotemerkit <3 Sekä yhden shortsitilauksen esittely: pidemmän malliset shortsit, joissa myös rusettivyö :) Tässä näkyy myös rusetti auki.


Ja mikä olisikaan kesä ilman ensimmäistä mansikkakakkua!


Pakko myös mainita, että olen tainnut oikein kunnostautua rouva Salmelana - olen jo kahtena päivänä opetellut kalan filerointia! Innokas kalamies toi kotiin kalaa ja täytyihän siitä ruoka tehdä :) Kuvaa en viitsinyt ottaa, joku sensuuri tässäkin blogissa :D Olen varmaan aika huvittava, mutta tuntuu siistiltä osata tehdä "villiä" ruokaa ;)

Vielä on vähän aikaa osallistua arvontaan! Tykkää siis Susanne Salmela design -sivustosta Facebookissa ja jaa sivuilta löytyvä arvontakuva seinälläsi, näin olet mukana omavalintaisen My First Collection -mallistosta löytyvän vaatteen arvonnassa. Lisää ohjeita arvontaan löydät TÄÄLTÄ!