villajumpsu

Aikaisemmin kummitytölleni tekemä neule innosti tekemään neulevaatteita lisää. Syntyi idea villaisesta jumpsuitista :) Tämä tytölleni tekemä jumpsu osoittautui todella tarpeelliseksi!


Materiaali on siis neulekangasta, muistaakseni 80 % villaa. Kangas kesti hyvin koneen villapesun, joten toimii siis pulauttelevallakin vauvalla ü Jumpsun malli eroaa aikaisemmista collegejumpsuista vain sen verran, että tämä suljetaan neppareilla ja halkio on vasemman lahkeen resoriin asti. Resorit oli tarkoitus tehdä joustavasta resorikankaasta, mutta siinä "pikaommellessani" unohdin asian kokonaan :D Huomaan, että viime aikoina joku on vienyt muistini...


Villajumpsu oli ensimmäistä kertaa kokeilussa lauantaina, kun kävimme luomumarkkinoilla Ruukissa. Lämpöasteita ulkona oli noin 12 ja tyttö oli sylissäni kantorepussa. Todella onnistunut pukeutuminen, meillä ei ollut kummallakaan kuuma eikä kylmä markkinoiden ajan :) Villa hengittää sen verran hyvin, että sisätiloissakin olo tuntui miellyttävältä.

Markkinoiden jälkeen jumpsu on ollut käytössä automatkoilla ja kauppareissulla, näin syksyllä aivan ehdoton valinta vauvan ulkoiluun! Vasta nyt alkaa oppia, miten lasta puetaan kun itse pukee :)


Luomuherkkuja lähti markkinoilta taas matkaan.. Harmi kun ristiäisten vuoksi kaapit oli aivan täynnä, eikä voinut hirveästi mitään hamstrata. Mutta paikalla oli edustamassa Viskaalin tilan väki: Oulun keskustaan Kasarmintielle avataan syyskuun lopussa Viskaalin kauppa, mistä saa luomutuotteita lähialueen tuottajilta. Takuutuoretta lihaa sekä muuta luomuruokaa, käy tutustumassa osoitteessa www.viskaalin.fi. Ihan ilmaiseksi mainostan, olenhan itsekin paikallinen pienyrittäjä :)