työhuone

Se on saanut uudistusta :) Täällä minä töitäni teen.


Pieni musta työtasoni on suurentunut ja muuttunut valkoiseksi :) Jalat on samat kuin edellisessä. Seinälle verhon tilalle olen saanut säilytystilaa pienille tarvikkeille. Kankaille minulla ei edelleenkään ole vielä tarpeeksi säilytystilaa - haluaisin vielä jonkinlaisen hyllykön, johon saisi laskea asiakkaiden kankaat ja valmiit työt. Niitä en koskaan nimittäin kaappiin laita ja sitten ne roikkuu hengareilla pitkin työhuonetta :)


Pöytä on aivan loistava. Siinä on niin mukava työskennellä, kun mahtuu levittää tavarat ympärille. Nyt kun ompelulangat ja muut on tuossa myös kädenulottuvilla niin kyllä on tehokasta! ;) Vielä kun saataisiin rullilla liikkuva työtuoli - ikuisuushankintalistan loppupäässä ü


Ja tässä vielä tämä ihana kaunokki, työvaloni. Sain sen mieheltä synttärilahjaksi ihan yllätyksenä ja olen nyt ihmetellyt, miten olen pärjännyt ilman sitä! Se tuossa helposti liikkuu koneelta koneelle ja sylin saa valaistua nopeasti, kun on joku tarkka työvaihe menossa. Lamppu on niin kaunis vielä, mies oli sen löytänyt jostain roskalavalta ja kunnostanut tähän tarkoitukseen.

Tämän äärellä minä aikaani vietän ja viihdyn :) Meinasin tuohon ensimmäiseen kuvaan laittaa myös sitterin oman tuolini viereen - siinä tyttö on muutaman hetken viettänyt ja seurannut, kun äiti ompelee ja laulaa samalla ;)