nukenvaatteita


Tein 3-vuotiaalle sukulaistytölle synttärilahjaksi nukenvaatteita, kun niitä kuulemma puuttui. Tyttö ja sen pikkusisko on kovia hoitamaan meidän vauvaa, niin ajattelin että omien vauvojen pukeminen ja vaipanvaihto on varmaan aika ajankohtaista tekemistäkin :)


Hih, nyt saatte mallinpäällä kuvia, niitä on useammin jo toivottu :D Mallina toimii oma nukkeni Tarra Taruliina Sinitarra. Muistikuvia nukesta on jo 4 -vuotiaana, kun istun saunan alalauteella punkassa Tarran kanssa. Mielestäni nimenkin nukke on saanut saunassa :) Tarra on kulkenut mukanani ja sitä on leikittänyt kaveritkin joskus nuoruusaikoina. Varmaan näyttää nukke tutulle monen silmään :)


Vaatepaketissa on mekko, kaksi erikokoista vaippaa, pyyhe, paita, housut ja hiusrusetti. Pyrin tekemään vaatteista sellaisia, että ne menevät monenkokoiselle nukelle, koska en ollut varma millaisia nukkeja tytöillä on.

Ajattelin aluksi etten näitä kuvaa, mutta tulikin niin söpöjä näistä :) Pienellä kangasmäärällä saa helposti aikaiseksi monta leikkiä. 

Eilen kävin aivan ihanan keskustelun kummipoikani (melkein 3v.) kanssa. Soitin ystävälleni muuten vain, sieltä vastasikin tomera ääni: "Meillä on nyt vieraita niin äiti ei pysty jutella. Me tässä jutellaan ja ajetaan mopolla.." Kerkesin välillä muutaman sanan sanoa, kun poika jatkoi juttujaan: "Pikkuveli ei oikein syö, mutta se on kuitenkin kasvanut toosi paljon. Käveleekin jo." Kyselin että eikö ne synttärit oo kohta. "Joo on, marraskuussa. Oon toivonut lentokonetta, kerhotossuja ja jotain muuta. Mutta meillä on nyt vieraita ja ajetaan mopoilla. HEIPPA." Mun sydän niin suli :D Hihittelin loppuillan tuosta juttelutuokiosta. Oli vissiin kuunnellut aiempia puhelujamme kun tuolla tavalla kommentoi pikkuveljensä syömisiäkin :D Ihan mahtava poika, ei voi muuta sanoa.