silkkimekko

Lähtötilanne oli tämä:


Vanha silkkimekko kaipasi uutta ilmettä sekä mallia. 10 vuotta sitten teetetty mekko oli hyvässä kunnossa, mutta liian pieni kädenteiltä ja malli muutenkin jo väärä. Mulla oli idea mielessä puuvillapitsisestä yläosasta, mutta meni pitkään ennenkuin pitsi löytyi (omasta laatikosta). Kerkesimme kokeilla monia eri pitsejä, mutta leikkelin vielä tämän liinan kokeeksi josko se sittenkin sopisi - no sopihan se :) Alkuperäinen suunnitelma oli mustasta pitsistä, mutta nämä vastavärit sininen ja oranssi on pirteämpi ratkaisu.

Uudistuksen jälkeen näyttikin tältä:


Yläosan olkaimet häipyivät ja tilalle tuli muotoiltu pitsi. Pidän suunnattomasti näistä vanhasta uutta -projekteista, sillä muutaman kerran käytetyt mekot ei yleensä ole mennyt materiaaliltaan miksikään ja taivas on rajana mitä niistä voi loihtia :)


Tämä oli ihana projekti. Ehkä siksikin, että sen myötä saimme kyläiltyä useaan otteeseen toistemme luona <3 Lisäsin tunnisteisiin kategorian vanhasta uutta - näitä lisää! :)


Ps. Toivottavasti ymmärsitte aiemman postauksen (pappilan hätävara etseteraa) olleen vitsi :P Välillä tekee ihan hyvää nauraa itselleen ja epäonnistumisille. Kerroin pikkuveljelle tehneeni maailman rumimman piirakan, jota ei viitsi kyllä syödä - hän sitten saikin minut jutuillaan niin hyvälle tuulelle ja tekemään piirakasta tuon postauksen. Mua naurattaa vieläkin :D <3