haukotus

Erittäin hyvää joulunaikaa kaikille! Mä olen saanut lähiaikoina jokaiselta kauppareissulta ihan järkyttävän päänsäryn: eli tätä joulua en tule viettämään kauppojen hyllyjen välissä. Erittäin vapautunut olo! Suosittelen muillekin :)

Mulla ei oo mitään järkevää asiaa. Tyttö nukkuu vielä iltapäikkäreitä, tässä odottelen hänen heräämistä ja yöpuulle laittoa. Katselin ajankuluksi koneelta kuvia ja tämmöinen huippukiva ilta oli muutama viikko sitten:


Leivottiin ystäväpariskunnan kanssa. Onnistu porukalla vähän paremmin kun mun aiempi piirakka :D Pojat rypytti ku vanhat tekijät!


Muistakaa ainakin joululoman aikaan viettää iltaa läheisten kanssa - se on rentouttavaa jos joku. Kynnys lähteä kotoa kasvaa aina kun arki on vienyt kaiken ajan ihmissuhteilta. Mutta joka kerta kun pääsee lähtemään, olo on huikea :) Ei sen tarvitse olla mitään hienoa tekemistä, seura riittää. <3

Pitäisköhän mun käydä herättämässä typy? Hän alkoi mulle viime yönä 1.30 jutteleen, puoli tuntia höpötti omassa sängyssään ja nauroi. Mua niin nauratti, mutta pidättelin ja laitoin tuttia pinnojen välistä takaisin suuhun.. Aamu menikin sitten 12 saakka :P

Tässä terveiset hältä, kohta nelikuiselta: