tunikabody

Minulla on ollut pitkään suunnitelmissa vauvanvaatemallisto. Aika vaan on hidasteena sille, että saisin kokonaisen malliston ulos lähiaikoina. En myöskään halua asettaa itselleni sellaisia tavotteita, jotka ovat mahdottomia: lopputuloksena päätin toteuttaa malliston yksi osa kerrallaan tyttärelle :) Osia on suunniteltuna (ei vielä toteutettuna) 7 kpl. Koko mallisto löytyy tulevaisuudessa tämän tunnisteen takaa: muruni-mallisto.


Tämä tunikabody on suunniteltu pikkuisille tytöille. Idea syntyi mekkobodyista, joissa yleensä helma kiinnittyy mukaan empire-linjalta eli rinnan alta. Tykkään itse pitää tytöllä bodya, jotta keskivartalo pysyy aina lämpimänä. Tunikabodyssä helma ja body ovat kainaloihin ja pääntielle saakka eri kangasta, mutta yhdistyvät samoihin saumoihin. Helma saa siis leikeissä nousta korviin, mutta masu pysyy piilossa :)


Tunikabody on helppo yhdistää farkkuihin, legginseihin tai sukkiksiin. Kaksinkertainen trikoo keskikappaleissa pitää lapsen lämpimänä sisällä ilman kerrospukeutumista :) Eikä pikkuprinsessalla helman pituus ja leveys estä liikkumista <3

Kuvissa esiintyvä taalainmaaheppa -tunikabody (koko 80) on ollut jo kovassa käytössä ja mielestäni erittäin käytännöllinen malli omalle 7-kuiselle muruselle :)