lenkkikaveri

Mulla on kulkenut lokakuusta lähtien lenkeillä mukana oma PT, joka on ollut kyllä hyödyksi :) Ei niinkään omia lenkkejä seuraamaan, vaan Jaden lenkkejä. Näen millainen vaikutus tietyn mittasella lenkillä on, ja muutenki näkee pidemmän aikavälin lenkkihistorian. Kyse on siis Sports Tracker -sovelluksesta :)

ST tallentaa gps:n avulla lenkkimatkan, ja näyttää sen kartalla. Tietoihin kertyy myös matka, kesto, keskinopeus, energiankulutus jne. jne. Nuo kolme ensimmäistä on ne, joita itse seuraan. Lenkillä on myös kiva tarkistaa, kuinka paljon aikaa on mennyt, tulee suurinpiirtein suunniteltu kesto lenkille, entä jos kiireessä lähtee äkkiä käyttään Jadea, niin kesto olis varmaan 15 min :D


Alkunäkymä. Alle neljässä kuukaudessa on tullut kilometrejä 239, ohooh :) Ajattele, että ne on kuitenki vaan puolet Jaden lenkeistä, kun tuo toinen puoli hoitaa ne.


Tämän illan lenkki. Pitkin merenrantoja :)


Sovelluksesta voi myös seurata, mitä toiset on lähistöllä tehny :) Hiihtäjiä näköjään ollut liikenteessä. Tosin en itse jaa mihinkään näitä tietoja, paitsi nyt teille :)


Jade metsälenkillä :)

Kesän juoksin Niken run -sovelluksen kans, ja se on juoksuun paljon kätevämpi kuin tämä ST. Tässäkin kyllä voi valita urheilulajin, joihin kuuluu myös juoksu, mutta Nikessä matkan vauhti näkyi väreinä, eli jos juoksit hyvin, matka näytti vihreää ja jos pysähdyit, punaista. Se ihme kyllä on motivaattori :)

Aika menee niin nopeeta, kun pakertaa nenä kiinni kaavoissa ja töissä. Ei ole hirveästi sillain kuulumisia :) Viikonloppuna käytiin kuvaamassa lisää ensimmäistä hääpukuani, jonka valmistin ystävälle viime keväänä. Teen siitä heti postausta, kun saan kuvat muokattua :)