child's jacket

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee lastenmalliston pojan asu.


Takki sai ideansa naistenmalliston takista. Halusin takista helpon ja monikäyttöisen, joka sopii pojille ja tytöille. Sitä voi pitää arkitakkina nopeisiin ulkotilanteisiin keväisin ja syksyisin tai juhliin päällystakiksi. Takki on suoranmallinen ja siinä on suuri pystykaulus. Takin alle mahtuu esimerkiksi puku tai prinsessamekko :)



Takin edessä on pienet taskut pienille käsille, joihin voi sujauttaa tärkeitä tavaroita. Kauluksen sisään voi ujostuttaessa vähän vaikka piiloutua. Viiman iskiessä kauluksen sisään mahtuu huivi, joka suojaa kaulaa kylmyydeltä.



Trikoohousut esiintyvät kahdella lapsella. Ne on monikäyttöiset olohousut, joita voi pitää kotona, hoidossa ja tarhassa. Väljä yläosa luo rennon fiiliksen ja kapenevat lahkeet ovat mukavat päällä eikä nouse korviin. Kuminauhavyötärö lantion kohdalla ei kiristä eikä purista. Nämä käy myös hyvin välihousuina puvun alla tai liikkatunnilla.

Takin kangas on Metsolan joustofrotee nimeltä Waterlily green. Sitä löytyi valmiina tikkikankaana, jossa täyte ja vuori oli kaikki samassa.