hedelmäsmoothie

Maailman vähiten tulee otettua kuvia omasta naamasta! Kamera on yleensä mukana touhuissa, mutta yleensä minä olen linssin takana. Tässä ikuistettuna räjähtänyt kuva minusta museon portailla :D


Tukka hyvin ja ryhti suorassa, no eipä tätä ulkomuotoa kovin ryhdissä voikaan enää pitää :D Toisaalta varmaan jälkeen päin harmittaa, kun ei tullut otettua raskauskuvia. Vielähän tuota ehtii :)

Oon pitkään miettinyt tekeväni postausta raskausajan pukeutumisesta, koska se tuntuu olevan aihe josta ei puhuta. Miksi ei? Oon jo koonnut kollaasia nettikauppojen raskausvaatetarjonnasta, mutta asia on sen verran monimutkainen itsellenikin, että en ole postausta uskaltanut vielä julkaista. Tuntuu, että raskausaikana ei saisikaan kiinnittää huomiota ulkoisiin asioihin, niitä pidetään kovin pinnallisina ja halutaan keskittyä sisäiseen hyvinvointiin. Eikö se kuitenkin hyvinvointia ole, jos on hyvä olo itselle mielekkäissä vaatteissa? :) Tähän asiaan palaan, kunhan osaan muotoilla postauksen niin, ettei sen pinnallisuudesta kukaan loukkaannu :D

Onko siellä muita smoothien juojia? Mä oon monet vuodet tehnyt rahka-kauralese-pirtelöitä, mutta nyt oikeastaan raskausajan on maistunut hedelmäsmoothiet :) Osaksi varmasti tämän kokoaikaisen janon vuoksi. Meillä on kätevä blenderi, jonka kuppiosa on muovinen ja kaikki osat voi nakata pesukoneeseen käytön jälkeen. Ennen sauvasekottimen kanssa sotkeminen oli aika työlästä, mutta nyt mielellään pyöräyttää aamupalaksi vaikka tällaisen juoman:


Tuosta määrästä tulee noin 7dl juotavaa, riippuen vähän lisääkö mehua vielä joukkoon. Parin henkilön annos, riippuen kuinka paljon sitä haluaa nauttia :) Pyöritän smoothieta koneessa muutaman minuutin - juoma hieman kuohkeutuu ja muuttuu ilmavammaksi. Johtuiskohan banaanin ja ananaksen yhdistelmästä vai mistä? :)